Om Oss


Toolmek brandskadat

Nyhet - Toolmek Eldhärjat

Området där vi legat i många år blev den 14 juni 2020 eldhärjat och hela fastigheten har brunnit ned. Branden började i en grannlokal.

Det innebär att allt vi jobbat för blivit aska, inklusive maskiner tillhörande både oss och våra kunder. Vi har kontakt med försäkringsbolagen gällande våra egna såväl som våra kunders maskiner.

Om du hade maskiner hos oss ber vi dig kontakta oss på info@toolmek.se så att vi kan reda ut det hela. Vi uppskattar er förståelse och tålamod medan vi försöker lösa alla problem detta har orsakat.

Murat med personal


OBS! Ny adress!

Vi har hittat nya lokaler och ni hittar oss på:

Girovägen 11
175 62 Järfälla

Välkomna!


Service och reparationer av dina verktyg

Befinner du dig i Stockholm och har verktyg som behöver repareras har du kommit rätt. Toolmek är experten på reparation av handburna elverktyg, luftverktyg och maskiner inom bygg och städ.

Du kan med fördel lämna in dina trasiga verktyg till vår verkstad i Järfälla i Stockholm. Här har vi förutom vår verkstad en liten butik med kvalitetsverktyg samt förbrukningsvaror såsom borrar, sågblad och klingor.

Vi reparerar och servar med lång erfarenhet och stort förtroende. Vi lämnar alltid en kostnadsuppskattning innan vi påbörjar jobbet och specificerar allt på ett tydligt och transparent sätt. Läs mer om våra villkor och priser.

Akuta ärenden och fasta installationer

Skulle du behöva oss på plats, t.ex. om maskinerna är tunga eller fast installerade, kan vi komma till dig och reparera på plats. Vi har det mesta i form av reservdelar, verktyg och kunskap i bilen, ring och beskriv ditt problem så kommer vi över med lösningen.

Upphämtning av verktyg

Varje onsdag åker vi runt Stockholm och plockar upp och lämnar av verktyg. Ring oss för att boka upphämtning.

Installation av hela anläggningar

Vi har installerat ett flertal kompletta anläggningar där tryckluft är en central del av verksamheten. Vi kan därmed offererar och projektera större arbeten, t.ex. komplett tryckluftsanordning för biltvätt, verkstad och fabriksmiljöer.

Hur vi arbetar

Du lämnar in ditt trasiga verktyg och vi återkommer med en kostnadskalkyl. Skulle du acceptera kostnaden sätter vi igång med reparationen och du kan i regel hämta ett fungerande verktyg inom en dag eller två. Skulle du inte vilja gå vidare med reparationen och vill hämta verktyget eller låta oss skrota det tar vi ut en avgift för felsökningen. Det kan vara bra att tänka på att vi endast arbetar med verktyg som används för professionellt bruk. Verktyg för privatpersoner är i regel av sämre kvalitet och lönar sig sällan att reparera.

Villkor

Vi är lätta att ha att göra med - läs våra villkor.Verkstaden där vi reparerar verktyg


En av medarbetarna på Toolmek som reparerar ett verktyg


Vi kan reparera maskiner och verktyg från de allra flesta tillverkarna