Om Toolmek reparationsverkstad för verktyg


Toolmek brandskadat

Nyhet - Toolmek Eldhärjat

Området där vi legat i många år blev den 14 juni 2020 eldhärjat och hela fastigheten har brunnit ned. Branden började i en grannlokal.

Det innebär att allt vi jobbat för blivit aska, inklusive maskiner tillhörande både oss och våra kunder. Vi har kontakt med försäkringsbolagen gällande våra egna såväl som våra kunders maskiner.

Om du hade maskiner hos oss ber vi dig kontakta oss på info@toolmek.se så att vi kan reda ut det hela. Vi uppskattar er förståelse och tålamod medan vi försöker lösa alla problem detta har orsakat.

Murat med personal


OBS! Ny adress!

Vi har hittat nya lokaler och ni hittar oss på:

Girovägen 11
175 62 Järfälla

Välkomna!


Service och reparationer av maskiner och verktyg i Stockholm

Vi reparerar och servar så gott som samtliga märken av verktyg i yrkesmässig användning, vare sig det handlar om elverktyg, lufttrycksdrivna verktyg eller maskiner för städbranschen.

Toolmek Elektriska AB har sedan 2003 verkat i Stockholmsområdet med service och reparationer av verktyg och maskiner. Vår kundbas utgörs i första hand av företag som hyr ut verktyg och maskiner, byggföretag, snickerier och verkstäder med fast installerad tryckluft. Vi är en partner för många av Stockholms uthyrningsfirmor och har schemalagda rutter för upphämtning och avlämning av reparationsjobb. Du kan boka upphämtning av dina trasiga verktyg om du ringer oss - vi hämtar och lämnar på onsdagar.

De flesta kommer till vår verkstad i Järfälla för att lämna av och hämta upp verktyg. Vi ger dig givetvis en kostnadsuppskattning innan arbetet påbörjas. I de flesta fall är reparationsjobben klara på ett par dagar, men vi har en snabbservicetjänst om det skulle vara bråttom.

Reparerar elverktyg, luftverktyg och hela anläggningar

Vi har arbetat med verktygsreparationer i över 20 år och stött på det mesta inom både fabrikat och problem. Således är inga jobb för oss främmande. Vi lagerför reparationsdelar och förslitningsdelar till de största och mest förekommande tillverkarna och kan snabbt reparera dina verktyg.

Butik med kvalitetsverktyg

Vi har en liten butik i anslutning till verkstaden. Här kan du köpa verktyg av märken såsom Makita, Hitachi, Flex och Milwaukee. Vi säljer också förbrukningsvaror såsom borrar, klingor, fräsar och sågblad.


Med glimten i ögat

Murat Yigitbas är en välkänd aktör inom branschen och har du någon gång varit i kontakt med Toolmek är det troligtvis honom du träffat. Murat har drivit Toolmek sedan 2003-talet och arbetat med verktyg långt innan dess. Den höga servicegraden och kvaliteten på jobben han utför har gjort Toolmek till en trogen partner med återkommande kunder.

Kom till oss eller låt oss komma till dig

Vi finns i Järfälla men kommer gärna ut på besök till dig vid akuta ärenden eller om din maskinpark är stationär, t. ex. om tryckluftsanläggningen i bilverkstaden havererat.

Välkommen med dina maskiner och verktyg - läs mer om våra tjänster.


Vi hämtar och lämnar verktyg i Stockholmsområdet


Vår butik med verktyg


Murat Yigitbas, Toolmek Elektriska AB


Vi reparerar verktyg från ledande tillverkare