Om Oss


Toolmek brandskadat

Nyhet - Toolmek Eldhärjat

Området där vi legat i många år blev den 14 juni 2020 eldhärjat och hela fastigheten har brunnit ned. Branden började i en grannlokal.

Det innebär att allt vi jobbat för blivit aska, inklusive maskiner tillhörande både oss och våra kunder. Vi har kontakt med försäkringsbolagen gällande våra egna såväl som våra kunders maskiner.

Om du hade maskiner hos oss ber vi dig kontakta oss på info@toolmek.se så att vi kan reda ut det hela. Vi uppskattar er förståelse och tålamod medan vi försöker lösa alla problem detta har orsakat.

Murat med personal


OBS! Ny adress!

Vi har hittat nya lokaler och ni hittar oss på:

Girovägen 11
175 62 Järfälla

Välkomna!


Kontakta oss för reparation av verktyg och maskiner

Kontakta oss gärna via formuläret nedan. Ingen fråga är för stor eller liten.

Det är i regel svårt att felsöka via mail eller telefon så vi kommer förmodligen behöva se på ditt verktyg för att göra en kostnadsanalys. Det gör vi mot en liten kostnad som räknas av om du skulle vilja gå vidare med reparationen. Läs våra villkor och priser.

Du är alltid välkommen till vår butik och verkstad i Järfälla i Stockholm.

Boka upphämtning

Varje onsdag åker vår bil runt i Stockholm och levererar verktyg. Vi kan hämta dina trasiga verktyg! Ring oss på 08-568 215 06 för upphämtning.

Kontakta oss via mail

Vi svarar så fort vi får tillfälle och alltid inom 24 timmar (gäller ej helger). För snabbast möjliga svar på dina frågor, använd helst telefonen.

Tänk på att det du skriver i meddelandet nedan skickas till oss via mail och således sparas i våra mailsystem. Vi kommer inte skicka reklam eller på annat sätt missbruka dina uppgifter men vi avråder dig från att skriva t.ex. känsliga personuppgifter. Läs gärna mer om integritet på Toolmek AB.

POSTADRESS:

Toolmek™ Elektriska AB
Girovägen 11, 175 62 Järfälla

Org. nr: 556932-4824

TELEFON, MOBIL & MAIL:

+ 46 (08)-568 215 06
+ 46 (0)-70 795 79 72
  info@toolmek.se

ÖPPETTIDER:

Mån-Fre: 07:30 - 16:30

VILLKOR:

För info om våra villkor och priser, klicka här.

GOOGLE PLACES

Besök gärna vår google-sida för lite fler bilder från verkstaden; klicka här.